info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Ardenica 1996 shpk

Investim ne rikonstruksion, mobilim dhe pershtatje per turizem rural

Të dhëna rreth investimit

                        102,615.37 Ardenica 1996 shpk
Masa: 7
Sektori: M7 - Nature and rural tourism sector
Vendndodhja: Kolonje, Fier, Fier
Vlera e investimit: 172,185.41 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 102,615.37 Euro