info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Coast to Coast shpk

Restaurim i brendshem ne 5 banesa ne fashtin Dhermi,per tu kthyer ne bujtina me 24 shtreter dhe me arredim tradicional te zones me lemente bashkekohore.
Ndertimi i nje restoranti ne sherbim te bujtinave.

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Coast to Coast shpk
Masa: 7. Diversifikimi i fermes
Sektori: M7 - Nature and rural tourism sector
Vendndodhja: Dhërmi, Vlorë
Vlera e investimit: 313,842.67 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 189,088.10 Euro